SHOWROOM


 

Het is door het enorme aanbod promotionele artikelen niet meer te doen om alles in een showroom te laten zien. Daarnaast loopt, ongetwijfeld door het (schijnbare?) gemak van oriënteren via internet, het bezoek terug. Mede daarom hebben we besloten een andere invulling te geven aan onze showroom en tegelijkertijd onze website ROPROMO.nl aan te passen.

We hebben eerst zelf een selectie gemaakt van de meest populaire artikelen. Die hebben we al grotendeels zo goed mogelijk op onze site weergegeven. Meteen met prijzen, staffels en drukkosten, of anders snel op te volgen met de juiste gegevens. 

Ter ondersteuning kunnen we natuurlijk nog wel artikelen laten zien, maar in een kleinere ruimte. Met name voor de sportprijzen is er niks veranderd, we hebben nog steeds heel veel modellen staan om uit te kiezen! Met losse bekers of een paar series op voorraad, door ons zelf te graveren, om op korte termijn ook te kunnen leveren.

Misschien een beetje gek, maar de showroom hebben nu grotendeels in gebruik voor iets heel anders: meubelen! Begonnen als hobby, waarbij vergeten, versleten of op uitgekeken meubelen veranderen in mooie pronkstukken.

Van (salon)tafels tot vitrinekasten en van dressoirs tot buffetkasten: er staat van alles. En de sportprijzen staan inmiddels in een nog te schilderen boekenkast en het textiel hangt in een met witte krijtverf brocante geschilderde boekenkast, dus de activiteiten relatiegeschenken/sportprijzen/meubels lopen naadloos in elkaar over!

(Interesse? Meer info vindt u op www.dewolfmeubelen.nl)